Vanaf haar oprichting houdt Reuzado ICT Services zich al bezig met haar verantwoordelijkheid binnen de maatschappij. Niet omdat duurzaamheid tegenwoordig een modewoord is en niet omdat onze partners en opdrachtgevers erom vragen. Wel omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zijn deel doet om de wereld beter te maken. En het liefst nog een beetje meer.

Reuzado heeft samenwerkingsverbanden met scholen voor het opleiden van stagiaires. Het gaat dan vooral om leerlingen die wat moeilijker meekomen en/of gedragsproblemen hebben. Ook werken we samen met Pasmatch voor het re-integreren van langdurig werklozen en hebben we een programma voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vanaf onze start zijn wij gericht op circulair ondernemen. Zo zorgen we ervoor dat de levensduur van apparatuur verlengd wordt en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Dat we niet te koop lopen met onze MVO-activiteiten is omdat we dit vanzelfsprekend vinden. Reuzado zet MVO in vanuit eigen overtuiging en niet als marketingtool.