Gecertificeerd

Dataveiligheid, duurzaamheid, sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid en natuurlijk optimale dienstverlening. Belangrijke pijlers voor het Reuzado team, die wij ook hardmaken getuige de vele certificaten die wij afgelopen jaren hebben verdiend. Onder meer verschillende ISO-normen, Weeelabex en PSO.
ISO 9001

Is wellicht de meeste bekende ISO-norm op gebied van managementsystemen. Hierbij draait het om de kwaliteit en de continue ontwikkeling hiervan. Door processen en prestaties steeds te blijven verbeteren, kunnen wij beter voldoen aan uw behoeften.

ISO 14001

Draait om milieu management, een belangrijk onderdeel van onze ambities op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De 14001 is speciaal gericht op het identificeren, beheren, monitoren en controleren van de milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten. Dit certificaat is een bewijs van de verantwoordelijkheid die Reuzado al sinds jaar en dag neemt.

ISO/IEC 27001

Garandeert door middel van het nauwkeurige managementinformatiesysteem dataveiligheid. Door iedere fase van het proces van hardware verwerking te registreren worden risico’s geminimaliseerd en incidenten voorkomen. Een gerust gevoel. Met het bewijs zwart op wit. Door te werken met Blancco GOLD technologie gebeurt dit alles bovendien razendsnel en daardoor kosten efficiënt. Nog een stap verder gaat de vernietiging van (digitale) data op locatie in onze unieke, hightech shreddervrachtwagen*: uw data verlaten het terrein volgens DIN 66399 klasse 5.

 

Weeelabex

De Weeelabex* certificering – SHA-Type1,reuse LHA-Type1, reuse, FPD-Type1,reuse én EN 50614 – garandeert de juiste (verantwoorde) verwerking van afgeschreven hardware, groot en klein, zelfs als recycling de enige optie is. Immers, al onze (recycling) partners voldoen ook aan de Weeelabex richtlijnen. Dus geen illegale dumpingen, enkele reis naar andere continenten of andere mens- en milieuonvriendelijke trajecten. En, dankzij ons uitstekende netwerk met langdurige samenwerkingen, bieden we een marktconforme opbrengst voor de devices van onze klanten.

 

PSO A123

De hoogste trede – gaat over sociaal ondernemen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een actief werkzaam leven en werken al jaren samen met organisaties ter bevordering van de arbeidsparticipatie. Vanuit een intrinsieke motivatie, lang voordat #MVO een hashtag was.

blancco Gold ITAD Partner

Voor optimale dataveiligheid! Als Blancco gold ITAD-partner garanderen wij dat geen enkele technologie de data na de softwarematige datavernietiging nog kan terughalen (Blancco wordt dan ook aanbevolen door de NAVO en gebruikt door diverse overheden). Voor iedere gewiste datadrager ontvangt de klant een uniek, gedetailleerd certificaat.

Microsoft Registered Refurbisher

Dit certificaat geeft aan dat de computers die Reuzado aanbiedt voor een ‘tweede leven’ van goede kwaliteit zijn. Daarom mogen deze devices uitgerust worden met officiële Microsoft-software die geschikt is voor refurbished PC’s. Dit bevordert de opbrengst van afgeschreven hardware voor de vorige eigenaar en hiermee stimuleren wij de langere levensduur en juiste afvoer van hardware.

NIWO

Om dataveilig transport te garanderen heeft Reuzado een eigen wagenpark en eigen, betrouwbare chauffeurs in dienst. Uw datadragers komen daardoor 100% gegarandeerd veilig aan in ons beveiligde warehouse. Voor het veilige en betrouwbare transport van deze goederen zijn wij in bezit van het Niwo-certificaat.

SBB Erkend leerbedrijf

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft als doel om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te geven. Reuzado is goedgekeurd door de SBB en biedt interessante, leuke stageplaatsen aan het MBO.

Partnerships

Partners

Een groep mensen en bedrijven die samen werken aan maatschappelijke verbeteringen
HP

Als Authorised Service Delivery Partner van HP bedienen wij klanten nog sneller bij noodzakelijke reparaties van HP-hardware. Onze service engineers zijn officieel geautoriseerd en toegerust om zelfstandig storingen en diverse defecten aan HP-hardware op te sporen en op te lossen. Dit betekent dat medewerkers sneller operationeel zijn na een storing.

Dell

Als erkende partner van Dell bieden we snelle en deskundige service voor alle Dell-hardware. Onze gecertificeerde engineers zijn getraind om storingen snel op te lossen, waardoor uw bedrijf minimale onderbrekingen ervaart en snel weer operationeel is.

Bedrijf & Samenleving

Bedrijf & Samenleving brengt mensen samen die elkaar in het dagelijks leven misschien niet zouden kennen. Door het organiseren van maatschappelijke projecten waar de deelnemers elkaar ontmoeten en ondersteunen. Dankzij het partnership met Bedrijf & Samenleving heeft Reuzado al vele lokale goede doelen organisaties kunnen steunen, financieel en in natura.

Wijs en Sterk

Deze Haarlemse organisatie zet kinderen die last hebben van faalangst, onzekerheid en (online) pesten weer in hun kracht door middel van verschillende programma’s op gebied van mediawijsheid en weerbaarheid. Reuzado’s mascotte Finn is voor WeS de ideale partner voor het cyberscholing programma op basisscholen en bij andere jeugdorganisaties.

Sint Jacob

Zorgorganisatie in Haarlem en omstreken waar ouderen warme zorg ontvangen op verschillende locaties in de regio. Reuzado ondersteunt Sint Jacob op allerlei manieren: door letterlijk de handen uit de mouwen te steken op de jaarlijkse vrijwilligers dag maar ook door de organisatie van allerlei activiteiten voor de ouderen, zoals klassieke optredens.

Vogelhospitaal

Het Vogelhospitaal is onderdeel van de Stichting Vogelrampenfonds en zorgt onder meer voor gewonde vogels. Dankzij Bedrijf & Samenleving kwam Reuzado in contact met de stichting en het belangrijke werk dat zij doen voor dierenwelzijn. Hier zijn fondsen voor nodig, o.a. geworven via de website. Reuzado tekent voor de nodige hardware, software en IT-support.