finn bg-img

Finn bij Reuzado: aan de basis van de maatschappij

Het gezicht van Reuzado, klantenexpert Finn staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en creatieve oplossingen te vinden voor de grootste uitdagingen. Zijn kennis is onvoorstelbaar groot en zijn werktempo ongeëvenaard. Naast deze job is zijn grootste passie de maatschappelijke projecten die hij ontwikkelt. Zijn hart ligt bij de jeugd: cyberscholing. Met zijn lesprogramma voor basisscholen leert hij kinderen in groep 6-8 over cyberveiligheid, IT en milieu. Onderwerpen zoals cyberpesten en gameverslaving komen aan bod, op Finn’s eigen unieke en grappige manier, zodat de materie ook echt beklijft. Met als ultieme doel deze en toekomstige generaties een betere, veiligere (online) toekomst te geven.

Cyberpesten

Finn van Reuzado werkt aan een lesprogramma tegen cyberpesten, gericht op bewustwording en positief online gedrag, met als doel een veilige digitale omgeving te bevorderen.

Gameverslaving

Als ambassadeur zet Finn zich in tegen gameverslaving met een kort lesprogramma, gericht op bewustwording en gezond gamegedrag bij kinderen. Het doel is om de impact op hun welzijn te begrijpen.

Interactief en informatief

Het programma is boeiend en interactief, waarbij speelse elementen leren leuk maken. Het doel is kennis toegankelijk te maken en deelnemers te laten genieten van het leerproces.

Finn’s Missie

Impact maken in de maatschappij, direct en indirect door ook andere bedrijven te enthousiasmeren en stimuleren. Concreet bijdragen aan het welzijn en geluk van mensen, jong en oud, die wel wat hulp kunnen gebruiken. Met initiatieven die direct effect hebben: praktisch en verbindend. Positief, luchtig en vrolijk.

Bevlogenheid is besmettelijk, Finn hoopt dan ook andere bedrijven te inspireren om ook hun verantwoordelijkheid te nemen en te ervaren hoeveel voldoening het geeft om daadwerkelijk, in de praktijk, Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen #MVO.

Toekomstdromen

Finn droomt van de Finn-community. Een groep mensen en bedrijven die samen werken aan maatschappelijke verbeteringen. Met speciale aandacht voor mensen die minder geluk hebben in hun leven, mensen die minder welvarend zijn, minder kansen hebben gekregen. De Finn-community helpt hen op praktische wijze, zodat ze zelf de controle krijgen en stappen kunnen maken naar meer levensvreugde en geluk.

Lid worden van deze community? Neem contact op met Finn via info@reuzado.nl