flexibel agile softwaresysteem IT & Transport
Geplaatst op 22 september 2021

Nieuw transport softwaresysteem voor agile & flexibel werken

Reuzado werkt agile en flexibel met een geavanceerd transport softwaresysteem, voor het snel én geautomatiseerd plannen van IT en transport. Lees er meer over.

Reuzado werkt al een tijd naar volle tevredenheid met slimme software om transport snel én geautomatiseerd te plannen volgens de beste routes. Dit zorgt ervoor dat klanten (automatisch) bezorg- en serviceafspraken aan huis kunnen maken voor extra gemak. Met deze software werkt Reuzado agile en flexibel in de IT & transportsector. Meer over deze manier van werken lees je hieronder.

Wat betekent flexibel en agile werken?

De afgelopen jaren zijn flexibel en agile veelbesproken termen. Agile staat voor ‘wendbaar’ of ‘behendig’. Hoewel ze bijna dezelfde betekenis hebben, zijn het twee verschillende termen als het op de manier van werken aankomt. Bij agile werken draait het om planning, ontwikkeling en onderzoek dat allemaal parallel plaatsvindt. Het zorgt voor continue verbeteringen gedurende het hele proces, waarbij het nieuwe systeem pas live gaat als het heeft aangetoond dat de service werkt en voldoet aan de behoeften van de gebruiker.

Agile werken maakt gebruik van technologie om een ​​nieuw normaal werkpatroon te creëren, waarbij een hogere productiviteit wordt gestimuleerd. In dit geval gaat het om slimme software, die het mogelijk maakt om klanten zelf bezorging of service aan huis te laten inplannen. Flexibel houdt in dat er op elk moment, op elke plek, transport mogelijk is. Flexibiliteit wordt mogelijk gemaakt vanuit de technologie, terwijl agile gaat om de nieuwe manier van werken, waarbij werknemers de vrijheid krijgen om te werken waar en wanneer ze dat kunnen, wat resulteert in gemotiveerde medewerkers én een hogere productiviteit.

Logistieke dienstverlening van Reuzado

Maar wat kunnen onze klanten zoal flexibel inplannen bij Reuzado? Wij leveren vanuit ons eigen warehouse in Halfweg (Amsterdam) IT-producten tot op het bureau, inclusief het aansluiten en installeren van de apparatuur. Je bent bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van datavernietigingrefurbishmentIT-recyclingIT-inkoop én verkoopinstallatie & configuratiewerkplekmigratie en nog veel meer! Wij werken altijd verpakkingsloos, volgens de regels van WEEELABEX en bespreken grondig alle mogelijkheden voor een plan op maat.

Transport software voor extra flexibiliteit

Snelle en geautomatiseerde transport planning. De klant wordt uitgenodigd per e-mail of SMS om een afspraak te maken. Via een speciale link kan in het gepersonaliseerde klantportaal een voorkeurstijdvak worden geselecteerd (flexibel). Vervolgens rekenen de algoritmes in ons systeem alles door en houden rekening met de transportplanning (agile). Is een route al vol? Dan biedt de software deze optie niet meer aan. Onze transportplanner controleert vervolgens de planning en stuurt bij wanneer nodig. Hierna ontvangt de klant een bevestiging en wordt het voorkeursmoment verwerkt in de planning.

Onze medewerkers maken vervolgens snel en nauwkeurig een planning voor meerdere ritten en meerdere dagen. De aangeboden tijdvakken passen in de meest efficiënte routes. Zowel de klant als de planner volgen de status via de track en trace om steeds op de hoogte te zijn. Maximale helderheid dus. Deze geniale software is dan ook speciaal ontwikkeld voor het flexibel plannen van IT en transport.

Betere service beleving door een agile & flexibel systeem

Voor onze medewerkers en onze klanten is dit een fijne manier van werken in de IT & Transport! Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel T: +31 (0)23 551 98 21.