Opkopen van uw oude hardware op de door u gekozen manier

 • Servie icoon Reuzado

  Bespaar tijd en geld

  De opslag en afvoer van ongebruikte hardware kost u tijd en geld. Als u de hardware laat afvoeren, betekent dat een verlaging van kosten en opslagcapaciteit.

 • Servie icoon Reuzado

  Uw data veilig verwijderd

  Wij verwijderen uw data met onze Blancco-software. Zo is uw data gegarandeerd vernietigd.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Geen logistieke kopzorgen

  Wij halen de apparatuur op wanneer het u uitkomt. Tijdens kantooruren of in het weekend!

 • Like icoon Reuzado website

  GEHEEL TRANSPARANT

  Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom blijft u eigenaar van uw goederen totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

Wat is mijn hardware waard?

neem contact met ons op Bepaal de waarde?

Aanvullende informatie en vragen

 • Op de hardware staat nog data, wat gebeurt daarmee?

  Reuzado werkt met Blancco. Blancco-software is de mondiale standaard voor datavernietiging. Na datavernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de gewiste data nog terughalen.

  Dat is de reden dat Blancco aanbevolen wordt door de NATO en TUV. Het formatteren en vernietigen van de data is gegarandeerd. U krijgt van elke datadrager een gedetailleerd rapport en een certificaat als bewijs van de vernietiging van de data.

 • Ik wil hardware laten afvoeren. Hoe gaat dat in zijn werk?

  Wilt u hardware te laten opkopen en/of afvoeren, neem dan contact met ons op. Dat kan via e-mail (opkoop@reuzado.nl) of telefonisch via 023 5519821.

  U geeft vervolgens het aantal, type(s) en de staat van uw hardware door. Zo kunnen wij u een aantrekkelijk bod doen voor uw hardware. Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe preciezer het bod. Mocht u deze informatie niet hebben, dan is dat geen probleem. Dan ontvangt u een uitgebreide rapportage van ons van wat er is ingeleverd en wat de staat daarvan is. U krijgt een marktconform bod aan de hand van de rapportage.

  Wij stellen u ook een aantal vragen over uw logistieke situatie, zodat wij een opgave van de kosten kunnen doen. Achteraf brengen wij nooit andere kosten in rekening dan dat wij vooraf afgegeven hebben.

  Tot slot maken we een afspraak om de goederen op te halen wanneer het u uitkomt. Dat kan tijdens kantoortijden, maar ook daarbuiten en in het weekend.

 • Wat zijn de voordelen van het afvoeren van oude hardware?

  Als u uw oude hardware afvoert, ligt het niet meer in de weg en levert het u ook nog wat op. De opbrengst kunt u bijvoorbeeld investeren in nieuwe apparatuur of u kunt de opbrengst gebruiken om een goed doel naar keuze te steunen. Wij refurbishen uw oude hardware en geven het een tweede leven. Dit verlengt de levenscyclus van de hardware en dit is goed voor het milieu.

 • Wat zijn de kosten van het afvoeren van oude hardware?

  Wij onderscheiden twee type kosten: ophaalkosten en datavernietigingskosten. De ophaalkosten zijn afhankelijk van het aantal apparaten en de logistieke situatie van uw bedrijf. Wanneer u contact met ons opneemt, stellen wij een aantal eenvoudige vragen. Aan de hand daarvan kunnen wij de kosten aangeven. De prijs van datavernietiging bedraagt (vanaf) 4,50 euro per datadrager, dat is inclusief de licentie van Blancco.

 • Ik heb zelf geen materialen om hardware of datadragers in op te slaan en/of te vervoeren. Wat nu?

  Reuzado biedt diverse oplossingen: afgesloten rolcontainers, grote plastic bakken, kluizen voor kleine datadragers, afvoerbakken enzovoorts. Dit materiaal stellen we in bruikleen beschikbaar voor onze klanten. Als u contact met ons opneemt, bepalen we samen met u wat de meest veilige manier van opslaan en/of vervoeren voor uw bedrijf is.

 • 100% veilige dataverwijdering inclusief rapportage
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • ITAD (IT Asset Disposition)

Meer weten over het afvoeren van hardware?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties