Mobiele shredder

Het 100% veilig vernietigen van vertrouwelijke gegevens.
 • Servie icoon Reuzado

  Shredderen volgens DIN normen

  DIN norm 66399, veiligheidsklasse 4,5,6, of 7. Op uw locatie overleggen we direct een vernietigingsverklaring na afronding van het project.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Beveiligd verzamelen van datadragers

  Speciaal beveiligde containers/kooien te plaatsen op locatie voor het verzamelen en intern opslaan van datadragers. De containers zijn afgesloten en voorzien van een brievenbusklep.

 • Servie icoon Reuzado

  Lagere kosten

  Reuzado heeft alle logistieke en personele opties in eigen beheer waardoor we de kosten laag kunnen houden.

 • Like icoon Reuzado website

  Geheel transparant

  Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom blijft u eigenaar van uw goederen totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

Meer weten over datavernietiging? Bel ons!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Aanvullende informatie en vragen

 • Hoe wordt mijn data vernietigd?

  Reuzado maakt gebruik van een kwalitatieve shredder die de hardware fysiek vernietigd. Er blijft niets over dan kleine stukjes metaal en daar is geen informatie meer vanaf te halen. Naast harde schijven kunnen ook usb-sticks, cd's en andere soortgelijke datadragers door de shredder vernietigd worden.

 • Hoe gaat het in zijn werk?

  Op afroep of op reguliere basis komt de Reuzado shredder voorgereden. Onze gescreende chauffeur scant de barcodes en onder uw toeziend oog worden de harddisks en andere datadragers vernietigd. Dit gebeurt in enkele minuten en onder videotoezicht. Veiliger, sneller en eenvoudiger kan het niet! U ontvangt van alle datadragers die vernietigd zijn de serienummers en een certificaat van vernietiging en een milieudocument.

 • Wat kan er in de shredder?

  In onze shredder kunnen alle type datadragers. Denk aan: harddisks, tapess, dvd's, usb-sticks, telefoons, cd's enzovoorts.

 • Vanaf 10 werkplekken
 • Kies uw eigen apparatuur
 • Voorspelbare kosten
 • Minder administratiekosten

100% vertrouwd, alle datadragers

Desktops, notebooks, servers, mobiele telefoons, SAN-omgevingen, wanneer een apparaat data opslaat kan Reuzado het verwijderen. Reuzado verwijdert uw data vertrouwelijk en volledig. Wanneer uw data dermate gevoelig is dat het uw terrein niet mag verlaten kunnen wij de data-vernietiging bij u op locatie uitvoeren. Voor iedere datadrager waarvan de wij de data vernietigd hebben leveren wij een certificaat als garantie dat de data met 100% zekerheid vernietigd is. Wij werken met de gecertificeerde dataverwijderingssoftware van Blancco. Reuzado is Blancco ITAD Gold Partner.

Waardebepaling

Uw oude hardware is geld waard! In vrijwel alle gevallen levert uw hardware meer geld op dan u kwijt bent aan het ophalen, het verwerken en de datavernietiging. We geven u graag een vrijblijvende indicatie van de kosten en de opbrengsten. Daarvoor hebben wij informatie nodig over uw hardware en de logistieke situatie van uw bedrijf. Voor de waardebepaling zijn de specificaties, de staat en de aantallen van belang. Hoe gedetailleerder uw informatie hoe preciezer ons voorstel.

Lagere kosten

Reuzado heeft alle logistieke en personele opties in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden. Dankzij onze 15-jarige ervaring werken we efficiënt en met zo min mogelijk last voor de eindgebruiker. We hebben inmiddels een wereldwijd netwerk opgebouwd waar we uw hardware kunnen afzetten. Hierdoor garandeert Reuzado u de beste opbrengst voor uw hardware.

Waarom Reuzado?

Transparantie is belangrijk voor ons. Mochten de opbrengsten toch hoger of lager zijn dan vooraf aangegeven, dan kunnen we u duidelijk aantonen waardoor het positieve of negatieve verschil is ontstaan. U blijft zelf eigenaar van uw hardware totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):