Datavernietiging in de praktijk

 • Cloud Migratie

  Bedrijven die de transitie naar een hybride of volledige cloud omgeving overwegen moeten dit proces zorgvuldig plannen. En daarbij de volgende onderdelen extra aandacht geven: de planning van de migratie, beperking van data spread en het borgen van een bewakingsketen als overtollige, verouderde of onbeduidende (RoT) data moet worden vernietigd voor de overgang.

 • Laptop en Desktop verwijdering

  Organisaties hebben voorafgaand aan een herindeling, tech refresh of doorverkoop/recycling professionele begeleiding nodig. Onder meer om effectieve data sanering ook van hun individuele IT assets zoals laptops en desktops (zowel Mac als PC) te borgen. De controleketen is essentieel voor een audit en rapportage proces dat voldoet aan wet- en regelgeving.

 • Data Center

  Of het nu gaat om een herindeling van de assets, een technische vernieuwing of een migratie naar de cloud, het is cruciaal om het wissen van data op de juiste manier in het management proces op te nemen. Dit houdt ook in om gedurende het hele traject controle te houden over (gevoelige) data totdat de servers of datacenters officieel buiten werking zijn gesteld.

 • Opslag en losse schijven

  Organisaties moeten kunnen vertrouwen op hun in-house competentie om losse schijven en andere grootschalige opslagsystemen correct te beheren. Vooral bij het wissen, dat veilig, permanent en met hoge volumes tegelijk moet plaatsvinden én dient te voldoen aan het huidige beleid ten aanzien van privacy- en andere bewaarde gegevens.

 • Server

  Voor een veilige herindeling of ontmanteling is het opnemen van data verwijdering in bestaande server management processen een belangrijk onderdeel. Hardware testing, ERP systeemintegratie en aangepaste rapportages zorgen voor optimale efficiëntie en zekeren de naleving van wet- en regelgeving.

 • Diagnose en wissen mobiele apparaten

  Diagnostisering en het wissen van hoge volumes mobiele apparaten voor doorverkoop, herstel of recycling. Voor operationele efficiency en winstmaximalisatie, met als hoogste doel de klant en auditors continue te voorzien van de juiste informatie.

Reuzado werkt met Blancco, de marktleider op gebied van dataverwijdering en mobiele lifecycle oplossingen.

neem contact met ons op Lees meer

De industriestandaard voor gegevensverwijdering en mobiele lifecycle oplossingen

250m+

Apparaten veilig gewist

25+

Ondersteunende Data-wisstandaarden

12+

Wereldwijde certificeringen & aanbevelingen

36+

Patenten en ideeën waarvoor patent is aangevraagd

Gegarandeerde en gecertificeerde datavernietiging

Niets haalt uw data nog terug

IT-apparatuur staat vaak vol met vertrouwelijke informatie. U wilt natuurlijk niet dat deze informatie op straat komt te liggen. Er zijn twee mogelijkheden voor data-vernietiging. Softwarematige data-vernietiging en de fysieke vernietiging van de datadragers.

Reuzado werkt met Blancco-software. Blancco is de mondiale standaard voor data-vernietiging. Na datavernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de gewiste data nog terughalen. Dat is de reden dat Blancco aanbevolen wordt door de NATO en TUV. Het formatteren en vernietigen van de data op elke datadrager is gegarandeerd. U krijgt van elke datadrager een gedetailleerd rapport en een certificaat als bewijs van de vernietiging van de data.

 • 100% gecertificeerd
 • Flexibel
 • ITAD partner
 • Ontvang direct een bod
 • Volledige rapportage

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties