Gemakkelijk afspraken en transport plannen

 • Servie icoon Reuzado

  Onze diensten wanneer u dat wilt

  Plan snel en simpel afspraken en transport in via de online afspraak software van Reuzado.

 • Like icoon Reuzado website

  Duurzaam en doeltreffend

  Wij streven ernaar om de wereld duurzamer te maken en het leven van mensen makkelijker. Door onze online transportplanner verminderen we de verspilling van tijd, kilometers en papier.

 • Servie icoon Reuzado

  Flexibel en snel

  Inplannen wanneer het u uitkomt. Met de online software is er geen menselijk contact meer nodig. Zo kunt u zowel plannen als wijzigen wanneer u wilt.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Online bevestiging

  Verstuur automatisch een bevestiging per mail of SMS. De klant volgt u via de meegeleverde track & trace code, wanneer de rit definitief is ingepland.

Interesse in onze online transportplanning? Laat het ons weten!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Optimaliseer de klantbeleving

84% van de consumenten wilt graag een keuze in aflevertijden en overige online afspraken.

Bij Reuzado bieden we software waar online gemakkelijk afspraken gepland kunnen worden. In de herkenbare omgeving maakt uw klant de afspraak voor transport, bezorging of uw service aan huis. Zulke afspraken maken met klanten is vaak niet eenvoudig. Snel contact leggen en vervolgens de afspraak logisch passend maken in de transportplanning is nogal een opgave. Met de online afspraken software kiest uw klant zelf een voorkeurstijdvak voor de bezorging. De slimme software biedt de klant alleen de opties aan die efficiënt in de planning passen. Het algoritme houdt rekening met de lopende transportplanning en de impact van de stops. Is een rit vol? Dan biedt de software deze optie niet meer aan in het klantportaal.

Naast het plannen van afspraken dient het ook voor transport de helpende hand, door het snel en geautomatiseerd plannen van transport en de beste routes. En voor het (automatisch) maken van bezorg- en serviceafspraken. Inclusief track & trace. De app registreert de chauffeur en de werkzaamheden onderweg, inclusief foto’s, handtekeningen en eventuele afwijkingen. Organiseer zo de perfecte levering. Verbeter hiermee de klantbeleving en bespaar tegelijk kosten.

 

Gepersonaliseerde lay-out

Met de afspraken software van Reuzado nodigt u uw klanten automatisch uit per e-mail of SMS om een afspraak te maken. Via deze uitnodiging komt de klant in uw gepersonaliseerde klantportaal, voorzien van uw bedrijfslogo en eigen teksten. De lay-out zal dus voor de klant herkenbaar zijn.

Automatisch op de hoogte houden

Met de software van Reuzado krijgt uw klant automatisch een bevestigingsmail of -SMS wanneer de gegevens in goede orde ontvangen zijn. De app plant de voorkeur automatisch in en stelt een voorlopige planning op. Het is nu aan de transportplanner om de voorlopige planning te controleren. Indien nodig kan hij deze aanpassen, om hem vervolgens door te zetten in de definitieve planning. De software stuurt indien gewenst automatisch een definitief geplande ETA-bericht. Hiermee wordt ook de track & trace meegestuurd.

 • Gepersonaliseerd klantportaal
 • Planning op maat
 • Minder CO2 uitstoot
 • Automatische bevestiging

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties