Wilt u ook IT-apparatuur doneren? Dit bedrag is al gedoneerd via Reuzado:

3
9
8
.
7
3
6
,
0
0
,-
Is uw hardware toe aan vervanging? Doneer dan uw oude IT-apparatuur en steun een goed doel!
 • Icoon wereld - Reuzado Website

  IT doneren: steun een goed doel van uw keuze

  Kies zelf een goed doel uit en doneer de restwaarde van uw IT-apparatuur.

 • Servie icoon Reuzado

  100% complete dataverwijdering

  We verwijderen al uw data vertrouwelijk en volledig.

 • Like icoon Reuzado website

  Wij helpen mee

  Reuzado wil bedrijven aanmoedigen om te IT-apparatuur te doneren. Daarom nemen wij de kosten voor de datavernietiging voor onze rekening.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Geen omkijken naar logistiek

  We nemen u de gehele logistiek en verwerking uit handen. Zo kunt u zonder zorgen een goed doel steunen.

Ook een goed doel steunen met uw oude hardware? Bel Reuzado!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Doneer uw IT-apparatuur bijvoorbeeld aan een van deze goede doelen:

Aanvullende informatie en vragen

 • Welke IT-apparatuur kan ik doneren?

  U kunt apparaten zoals computers, beeldschermen, netwerk en beveiliging, backup, printers, servers, tablets, telecommunicatie, storage en accessoires inleveren. Staan de apparaten die u wilt doneren er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u gewoon van dienst zijn.

 • Wat gebeurt er met mijn data als ik mijn IT-apparatuur doneer?

  We werken met Blancco: de mondiale standaard voor datavernietiging. Na datavernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de gewiste data nog terughalen. Daarom wordt Blancco aanbevolen door de NATO en TUV. Van elke datadrager krijgt u een gedetailleerd rapport en certificaat. Zo weet u zeker dat uw data is vernietigd.

 • Kan ik zelf een goed doel kiezen om mijn IT-apparatuur aan te doneren?

  Uiteraard! We hebben een aantal voorbeelden op onze website staan, maar u kunt ook zelf doel kiezen. Het is uw donatie, dus u bepaalt zelf welk doel u ondersteunt.

 • Kan ik ook een gedeelte van mijn IT-apparatuur doneren?

  Ja, u kunt ook een gedeelte van de restwaarde van uw IT-apparatuur doneren. Dan ontvangt u een overzicht van de kosten en de opbrengst van de apparatuur. U bepaalt vervolgens zelf welk bedrag we aan uw goede doel doneren.

Steun een goed doel: doneer de restwaarde van uw IT-apparatuur

Onderneem maatschappelijk verantwoord

Maak een ander blij: doneer uw IT-apparatuur!

Is uw IT-apparatuur toe aan vervanging en weet u niet wat u ermee moet? Dan kunt u de restwaarde van uw IT-apparatuur doneren aan een goed doel van uw keuze. Reuzado neemt de afvoer van uw apparatuur uit handen. Omdat we bedrijven willen aanmoedigen om te doneren, nemen wij de kosten voor de datavernietiging voor onze rekening.

Word partner

Wilt u samen met Reuzado op een positieve manier goede doelen ondersteunen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de diverse samenwerkingsmogelijkheden met u.

100% complete dataverwijdering

Desktops, notebooks, servers, mobiele telefoons, SAN-omgevingen; wanneer een apparaat data opslaat, kan Reuzado het verwijderen. We verwijderen uw data vertrouwelijk en volledig met Blancco.

Is uw data zo gevoelig dat het uw terrein niet mag verlaten? Dan voeren wij de datavernietiging bij u op locatie uit. Wij werken met de gecertificeerde dataverwijderingssoftware van Blancco.  Voor iedere datadrager leveren we een certificaat als garantie dat de data met 100% zekerheid vernietigd is.

Alle beetjes helpen!

Als u twijfelt of uw oude hardware nog voldoende waarde heeft om te doneren, neem dan contact met ons op.

In vrijwel alle gevallen bedraagt de opbrengst van uw oude hardware meer dan de kosten voor het ophalen en verwerken. Daardoor is IT-apparatuur doneren dus al gauw de moeite waard. We geven u graag een vrijblijvende indicatie van de kosten en de opbrengsten. Daarvoor hebben wij informatie nodig over uw hardware en de logistieke situatie van uw bedrijf. Om een goede waardebepaling te kunnen maken, zijn gegevens zoals de specificaties, de staat en de aantallen van uw hardware van belang. Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe preciezer ons voorstel.

 • 100% veilige dataverwijdering
 • Doneer uw IT-apparatuur aan een doel van uw keuze
 • Sociaal en maatschappelijk verantwoord

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):