Reeds gedoneerd via Reuzado IT Doneren:

3
1
4
.
1
5
9
,
0
0
,-
Is uw IT-apparatuur toe aan vervanging? Doneer uw apparatuur!
 • Ondersteun een goed doel naar keuze

  Doneer de restwaarde van uw apparatuur aan het door u gekozen goede doel.

 • 100% complete dataverwijdering

  Reuzado verwijdert alle data van uw apparaten vertrouwelijk en volledig.

 • Reuzado helpt mee

  Om bedrijven aan te moedigen meer te doneren, neemt Reuzado de kosten voor de gecertificeerde data-vernietiging voor haar rekening.

 • Geen omkijken naar logistiek

  Reuzado kan de gehele logistiek en verwerking uit handen nemen. Ondersteun goede doelen zonder zorgen.

Ook een goed doel steunen met uw oude hardware? Bel Reuzado!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Ondersteun deze en andere goede doelen

Aanvullende informatie en vragen

 • Welke IT-apparatuur kan ik inleveren?

  U kunt computers, beeldschermen, netwerk en beveiliging, backup, printers, servers, tablets, telecommunicatie, storage en accessoires inleveren. Staan de producten die u wilt doneren er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u gewoon van dienst zijn.

 • Wat gebeurt er met mijn data?

  Reuzado werkt met Blancco software: de mondiale standaard voor data-vernietiging. Na data-vernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de gewiste data nog terughalen. Dat is de reden dat Blancco aanbevolen wordt door de NATO en TUV. Het formatteren en vernietigen van de data op elke harde schijf is gegarandeerd. U krijgt van elke schijf een gedetailleerd rapport en een certificaat als bewijs van de vernietiging van de data.

 • Kan ik zelf een goed doel kiezen?

  Uiteraard kan dat. We hebben een aantal voorbeelden op onze website staan, maar andere doelen zijn ook mogelijk. Het is uw donatie, dus u bepaalt welk goed doel u ondersteunt.

 • Moet ik de gehele opbrengst doneren of kan dat ook een gedeelte zijn?

  U kunt ook een gedeelte van de opbrengst van uw oude hardware doneren. U ontvangt van ons een overzicht van de kosten en de opbrengst van de apparatuur. U kunt dan zelf bepalen welk bedrag we aan uw goede doel doneren en welk bedrag we naar uw rekening over maken.

Doneer de restwaarde van uw IT-apparatuur aan een goed doel.

Onderneem maatschappelijk verantwoord

Maak een ander blij!

Is uw IT-apparatuur toe aan vervanging en heeft u geen idee wat u ermee moet? Doneer het aan het goede doel van uw keuze. Reuzado neemt de afvoer van al uw afgeschreven IT-apparatuur uit handen en doneert de restwaarde aan het door u gekozen goede doel.
Om bedrijven aan te moedigen meer te doneren neemt Reuzado de kosten voor de gecertificeerde data-vernietiging voor haar rekening.

Wordt partner

Wilt u samen met Reuzado de goede doelen op een positieve manier ondersteunen? Neem dan contact met ons op om de diverse samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

100% complete dataverwijdering

Desktops, notebooks, servers, mobiele telefoons, SAN-omgevingen; wanneer een apparaat data opslaat kan Reuzado het verwijderen. Reuzado verwijdert uw data vertrouwelijk en volledig.

Wanneer uw data dermate gevoelig is dat het uw terrein niet mag verlaten, kunnen wij de data-vernietiging bij u op locatie uitvoeren. Voor iedere datadrager waarvan de wij de data vernietigd hebben leveren wij een certificaat als garantie dat de data met 100% zekerheid vernietigd is.

Wij werken met de gecertificeerde dataverwijderingssoftware van Blancco. Reuzado is Blancco ITAD Gold Partner.

Alle beetjes helpen!

Wanneer u twijfelt u of uw oude hardware nog waarde heeft, neem dan contact met ons op.

In vrijwel alle gevallen bedraagt de opbrengst van uw oude hardware meer dan de kosten voor het ophalen en verwerken. De kosten voor eventuele data-vernietiging nemen wij voor onze rekening.
Om te bepalen wat de waarde is van uw apparatuur hebben wij informatie nodig van de apparatuur en de logistieke situatie van uw bedrijf. Voor de waardebepaling zijn de specificaties, de staat en de aantallen van belang. Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe preciezer ons voorstel.

 • 100% veilige dataverwijdering
 • Doneer aan een doel naar uw keuze
 • Sociaal en maatschappelijk verantwoord

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!