In 2004 hebben Jan Bouma en Sicco Ouwersloot Reuzado BV opgericht door de overname van de oud-werkgever van Jan. In de beginjaren was Reuzado voornamelijk gericht op de in- en verkoop van gebruikte ICT-goederen.

In de jaren daarna kwam de focus steeds meer te liggen op dienstverlening. Momenteel is de gebruikte hardware afdeling weliswaar een belangrijke pilaar van Reuzado ICT Services, maar is de corebusiness inmiddels ICT-dienstverlening.

Met een team van 35 collega’s, een warehouse van 2.000m2 en een eigen wagenpark, ontzorgt Reuzado haar partners bij kleine en grote ICT-trajecten en projecten. Dat doen we met hetzelfde enthousiasme en gedrevenheid waarmee we in 2004 gestart zijn.

Wat Reuzado ICT Services zoal doet, kunt u zich wellicht voorstellen, maar waar komt toch die naam vandaan?

Reuzado betekent ‘Hergebruik’ in Esperanto. Esperanto is een universele taal die in 1887 is ontwikkeld door Dr. L.L. Zamenhof. De achterliggende gedachte van het ontwikkelen van Esperanto was dat het de internationale communicatie en het onderlinge begrip tussen volkeren zou verbeteren. Deze idealistische doelstelling hanteert Reuzado ICT Services ook bij haar diensten. We zetten onze ervaring en expertise in om te zorgen dat de projecten van onze partners en eindgebruikers efficiënt, harmonieus en economisch verlopen voor alle partijen.

Meer weten over Reuzado?

Neem contact met ons op!