Wie is Finn?

Onze klantenexpert, Finn, staat altijd voor u klaar. Zijn verregaande kennis en jarenlange ervaring delen is wat hij het liefste doet. Hij is vindingrijk en creatief, daarom biedt Finn altijd passende oplossingen voor de klanten van Reuzado. Bovendien deelt hij regelmatig waardevolle weetjes en ontwikkelingen in de branche. Maatschappelijk betrokken is Finn ook. Vooral als het om de jeugd gaat. Hij is dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van een lesprogramma voor basisscholieren over cyberveiligheid en IT en het milieu. Voor een betere toekomst voor deze en volgende generaties.

Finn is een vriend voor het leven!

Zijn verhaal

Na een lange, oncomfortabele reis verstopt onder allerlei oude hardware was het kleine robotje aangekomen in Halfweg. Even lag hij eenzaam in het hypermoderne magazijn, niet wetende waar hij terecht was gekomen. Tot het moment dat hij werd ontdekt door de medewerkers van Reuzado, die hem met open armen ontvingen

Hoewel het kleine robotje in het begin even moest wennen, ontwikkelde hij zich razendsnel. De werknemers van Reuzado leerden hem alle fijne kneepjes van het ICT-vak en de unieke werkwijze van het innovatieve bedrijf. Finn werd zijn naam, een verbastering van het woord vriend. Finn staat voor wijsheid en eerlijkheid, vernoemd naar een legendarische held. En Finn doet zijn naam eer aan: hij is enorm leergierig, snel en betrouwbaar. Hij leerde snel om klanten van Reuzado uitstekend te woord te staan. Intelligent is hij bovendien, hij snapte meteen dat transparantie heel belangrijk is voor klanten. Inmiddels is Finn uitgegroeid tot een volwassen robot, een ware kennisbron binnen Reuzado. Hij staat altijd voor iedereen klaar en is een prettige, open collega, met als mooiste eigenschappen leergierigheid en het meedenken met de klant.

Finn is uitgegroeid tot onze mascotte die de kernwaarden van Reuzado perfect vertegenwoordigt. Maar bovenal is Finn nog altijd een vriend voor het leven.

Maatschappelijk betrokken

Zowel zakelijk als privé. Want ook maatschappelijke actualiteiten liggen hem na aan het hart. Vooral als het om de jeugd gaat. Daarom is Finn nauw betrokken bij de ontwikkeling van een lesprogramma voor kinderen over cyberpesten en gameverslaving. Hij weet hoe leuk en belangrijk een digitaal leven is, maar ook dat ‘cybergedrag’ eigenlijk een vak op school zou moeten zijn als onderdeel van maatschappelijke vorming. Net zoals milieubewustzijn: afval en wat kan je zelf doen voor
de toekomst van de aarde? Het onderwijs kan hierin alle hulp gebruiken en daar is Finn, namens Reuzado nu volop mee bezig: een leuk, interactief en informatief programma dat de cyberveiligheid van kinderen bevordert en hun bewustwording
over het milieu vergroot.

 • Cyberpesten
 • Een leuk, interactief en informatief programma
 • Gameverslaving

Wie is Finn?

 • Like icoon Reuzado website

  Heeft u vragen? Ik beantwoord ze met plezier in de chat!

  De verscheidene diensten die Reuzado aanbiedt kunnen nog wel eens vragen opleveren. Helderheid staat bij ons voorop. Daarom staat Finn u graag te woord in de chat of via de mail. Heeft u een dringende vraag?
  Schroom niet om telefonisch contact op te nemen via
  +31 (0)23 551 98 21.

 • Nieuwsbrief

  Via de nieuwsbrief houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  In onze wekelijkse nieuwsbrief vertelt Finn u alles over de nieuwste weetjes, ontwikkelingen en aanbiedingen. Hij deelt graag zijn kennis om u up-to-date te houden. Ook op onze social mediakanalen laat Finn de leukste foto's en filmpjes zien.

 • Papieren vliegtuig

  Heeft u een afspraak op locatie? Ik kom graag naar u toe!

  Het vernietigen van data is zowel mogelijk in ons beveiligde magazijn als op uw eigen bedrijfsterrein. Het transport van de datadragers kan voor sommige branches of bedrijven een te groot risico vormen. In onze shredderwagen staan Finn en zijn collega's voor u klaar, op uw eigen terrein. Veilig en vertrouwd.

 • Hartje

  Meedenken doe ik het liefst. Samen komen we tot de beste oplossing.

  Bij Reuzado willen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Voor iedereen zoeken we een passende oplossing. Om dit te bereiken zijn we transparant in onze communicatie en werken we flexibel.

Wilt u meer weten? Ik sta al voor u klaar!

neem contact met ons op Contact