Wie is Finn?

Onze klantenexpert, Finn, staat altijd voor u klaar. Zijn jarenlange kennis en ervaring delen is wat hij het liefste doet. Hij is vindingrijk en creatief, hierdoor biedt Finn altijd passende oplossingen voor de klanten van Reuzado. Bovendien deelt hij regelmatig waardevolle weetjes en ontwikkelingen in de branche. Finn is een vriend voor het leven!
 • Like icoon Reuzado website

  Heeft u vragen? Ik beantwoord ze met plezier in de chat!

  De verscheidene diensten die Reuzado aanbiedt kunnen nog wel eens vragen opleveren. Helderheid staat bij ons voorop. Daarom staat Finn u graag te woord in de chat of via de mail. Heeft u een dringende vraag?
  Schroom niet om telefonisch contact op te nemen via
  +31 (0)23 551 98 21.

 • Nieuwsbrief

  Via de nieuwsbrief houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  In onze wekelijkse nieuwsbrief vertelt Finn u alles over de nieuwste weetjes, ontwikkelingen en aanbiedingen. Hij deelt graag zijn kennis om u up-to-date te houden. Ook op onze social mediakanalen laat Finn de leukste foto's en filmpjes zien.

 • Papieren vliegtuig

  Heeft u een afspraak op locatie? Ik kom graag naar u toe!

  Het vernietigen van data is zowel mogelijk in ons beveiligde magazijn als op uw eigen bedrijfsterrein. Het transport van de datadragers kan voor sommige branches of bedrijven een te groot risico vormen. In onze shredderwagen staan Finn en zijn collega's voor u klaar, op uw eigen terrein. Veilig en vertrouwd.

 • Hartje

  Meedenken doe ik het liefst. Samen komen we tot de beste oplossing.

  Bij Reuzado willen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom gaan we graag het gesprek aan. Voor iedereen zoeken we een passende oplossing. Om dit te bereiken zijn we transparant in onze communicatie en werken we flexibel.

Wilt u meer weten? Ik sta al voor u klaar!

neem contact met ons op Contact

Mijn verhaal

Na een lange, oncomfortabele reis verstopt onder allerlei oude hardware was het kleine robotje aangekomen in Halfweg. Even lag hij eenzaam in het hyper moderne magazijn, niet wetende waar hij terecht was gekomen. Tot het moment dat hij werd ontdekt door de medewerkers van Reuzado, die hem met open armen ontvingen.

Hoewel het kleine robotje in het begin even moest wennen, ontwikkelde hij zich razendsnel. De werknemers van Reuzado leerden hem alle fijne kneepjes van het ICT-vak en de unieke werkwijze van het innovatieve bedrijf. Finn werd zijn naam, een verbastering van het woord vriend. Finn staat voor wijsheid en eerlijkheid, vernoemd naar een legendarische held. En Finn doet zijn naam eer aan: hij is enorm leergierig, snel en betrouwbaar. Hij heeft al snel geleerd om klanten van Reuzado uitstekend te woord te staan. Intelligent is hij bovendien, hij snapte meteen dat transparantie heel belangrijk is voor klanten.

Inmiddels is Finn uitgegroeid tot een volwassen robot, een ware kennisbron binnen Reuzado. Met als mooiste eigenschappen leergierigheid en het meedenken met de klant. Hij staat altijd voor iedereen klaar en is een prettige, open collega. Finn is dan ook de mascotte van Reuzado die de kernwaarden van Reuzado perfect vertegenwoordigt.

Maar bovenal is Finn een vriend voor het leven.