Heeft u oude apparatuur staan die niet meer wordt gebruikt?

Of bent u van plan om binnenkort uw IT-apparatuur te vervangen? Reuzado kan uw oude hardware opkopen. Dit levert vaak meer op dan u denkt.
 • Verdien en bespaar

  De restwaarde van uw hardware is vaak hoger dan u denkt. Het laten opkopen van uw hardware, betekent een verlaging van de kosten en opslag.

 • Alle data gecertificeerd verwijderd

  Alle data wordt door middel van Blancco gecertificeerd en gegarandeerd verwijderd.

 • Milieubewust ondernemen

  95% van de goederen worden bij Reuzado weer in gebruik genomen. Zo krijgt uw apparatuur een tweede leven.

 • Alle logistiek uit handen genomen

  Wij regelen alle logistieke zaken en halen uw oude IT-apparatuur op wanneer het u uitkomt. Tijdens kantooruren of in het weekend.

Wat is mijn oude hardware waard?

neem contact met ons op Bepaal de waarde

Werkwijze hardware opkopen door Reuzado

ISO gecertificeerd

Meer waard dan u denkt

Uw oude hardware is geld waard! In vrijwel alle gevallen levert uw hardware meer geld op dan u kwijt bent aan het ophalen, het verwerken en de datavernietiging. We geven u graag een vrijblijvende indicatie van de kosten en de opbrengsten. Daarvoor hebben wij informatie nodig over uw hardware en de logistieke situatie van uw bedrijf. Voor de waardebepaling zijn de specificaties, de staat en de aantallen van belang. 

Uw data gegarandeerd verwijderd

Desktops, notebooks, servers, mobiele telefoons, SAN-omgevingen, wanneer een apparaat data opslaat kan Reuzado het verwijderen. Reuzado verwijdert uw data vertrouwelijk en volledig. Wanneer uw data dermate gevoelig is dat het uw terrein niet mag verlaten kunnen wij de data-vernietiging bij u op locatie uitvoeren.

Lagere kosten

Reuzado heeft alle logistieke en personele opties in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden. Dankzij onze 15-jarige ervaring werken we efficiënt en met zo min mogelijk last voor de eindgebruiker. We hebben inmiddels een wereldwijd netwerk opgebouwd waar we uw hardware kunnen afzetten. Hierdoor garandeert Reuzado u de beste opbrengst voor uw hardware.

Waarom Reuzado?

Transparantie is belangrijk voor ons. Mochten de opbrengsten toch hoger of lager zijn dan vooraf aangegeven, dan kunnen we u duidelijk aantonen waardoor het positieve of negatieve verschil is ontstaan. U blijft zelf eigenaar van uw hardware totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

 • Op de harde schijven staat nog (bedrijfsgevoelige) data, wat gebeurt daarmee?

  Reuzado vernietigt al uw data gecertificeerd en veilig. Dit doen we met Blancco software, wereldwijd de standaard voor datavernietiging. Reuzado is Blancco ITAD Gold Partner. Na data-vernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de gewiste data nog terughalen. Dat is de reden dat Blancco aanbevolen wordt door de NATO en TUV. Voor iedere datadrager waarvan de wij de data hebben vernietigd, leveren we een certificaat als garantie dat de data met 100% zekerheid vernietigd is.

 • Wat zijn de voordelen van het afvoeren van oude hardware?

  Als u uw oude hardware afvoert, ligt het niet meer in de weg en levert het u ook nog wat op. De opbrengst kunt u bijvoorbeeld investeren in nieuwe apparatuur of u kunt de opbrengst gebruiken om een goed doel naar keuze te steunen. Wij refurbishen uw oude hardware en geven het een tweede leven. Dit verlengt de levenscyclus van de hardware en dit is goed voor het milieu.

 • Wat zijn de kosten van datavernietiging?

  De prijs van datavernietiging bedraagt (vanaf) 4,50 euro per datadrager, dat is inclusief de licentie van Blancco.

 • Ik heb zelf geen materialen om hardware of datadragers in op te slaan en/of te vervoeren. Wat nu?

  Reuzado biedt diverse oplossingen: afgesloten rolcontainers, grote plastic bakken, kluizen voor kleine datadragers, afvoerbakken enzovoorts. Dit materiaal stellen we in bruikleen beschikbaar voor onze klanten. Als u contact met ons opneemt, bepalen we samen met u wat de meest veilige manier van opslaan en/of vervoeren voor uw bedrijf is.

 • Ik wil oude hardware laten afvoeren. Hoe kan ik dit doen?

  Klik hier

 • Onze klanten geven ons een 9.1!
 • 15 jaar ervaring
 • Milieuvriendelijk en transparant
 • Eigendomsvoorbehoud

Iets voor uw organisatie?

Deze bedrijven gingen u voor

 • Michael Hofman
  Bit and bytes

  'Al 6 jaar een betrouwbare partner. Geen project is Reuzado te gek afvoeren in een kelder of 10 hoog zonder lift. Toch een fijn gevoel dat data word afgevoerd in afgesloten kooien.'

 • Dennis Luikel
  GSMWEB

  'Snelle reactie en een goed bod direct via de live chat. Onmiddellijk een waardebepaling van de hardware en de volgende dag zijn de goederen opgehaald. Geweldig!'

 • Kaspar Ghijsen
  Ogerion

  'Flexibiliteit en ontzorgen is waar Reuzado voor staat. Reuzado voert volledig verantwoord onze oude hardware af.'

 • Jerome Lauret
  Align technology B.V

  'The service of Reuzado is great.'

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!