Heeft u oude apparatuur staan die niet meer wordt gebruikt?

Of bent u van plan om binnenkort uw ICT-apparatuur te vervangen? Dan kan Reuzado uw oude hardware opkopen. Een slimme keuze, want dit levert vaak meer op dan u denkt.
 • Like icoon Reuzado website

  Verdien en bespaar

  De restwaarde van uw hardware is vaak hoger dan u denkt. U kunt uw hardware laten opkopen. Dit betekent een verlaging van de kosten en opslag.

 • Servie icoon Reuzado

  Alle data gecertificeerd verwijderd

  Alle data wordt gecertificeerd en gegarandeerd verwijderd met Blancco.

 • Icoon wereld - Reuzado Website

  Milieubewust ondernemen

  95% van de goederen worden bij Reuzado weer in gebruik genomen. Hierdoor krijgt uw apparatuur een tweede leven.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Alle logistiek uit handen genomen

  We halen uw oude ICT-apparatuur op wanneer het u uitkomt. Ook regelen we alle logistieke zaken. Dit kan tijdens kantooruren of in het weekend.

Uw hardware laten opkopen? Neem contact op met ons!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Werkwijze hardware opkopen door Reuzado

ISO gecertificeerd

Meer waard dan u denkt

Uw oude hardware is geld waard! Bijna altijd levert uw hardware meer geld op dan u kwijt bent aan het ophalen, het verwerken en de datavernietiging. We geven u graag een vrijblijvende indicatie van de kosten en de opbrengsten. Daarvoor hebben wij informatie nodig over uw hardware en de logistieke situatie van uw bedrijf. Om een goede waardebepaling te kunnen maken, zijn de specificaties, de staat en de aantallen van uw hardware van belang. 

Uw data gegarandeerd verwijderd

Desktops, notebooks, servers, mobiele telefoons, SAN-omgevingen… Wanneer een apparaat data opslaat, kan Reuzado het verwijderen. Uiteraard verwijdert Reuzado uw data vertrouwelijk en volledig. Als uw data zo gevoelig is dat het uw terrein niet mag verlaten, dan voeren wij de datavernietiging bij u op locatie uit.

Lagere kosten

Reuzado heeft alle logistieke en personele opties in eigen beheer. Zo houden we de kosten laag. Dankzij onze 15-jarige ervaring werken we efficiënt en met weinig overlast voor de eindgebruiker. Ook hebben we een wereldwijd netwerk waar we uw hardware kunnen afzetten. Daarom garandeert Reuzado u de beste opbrengst voor uw oude hardware.

Waarom Reuzado?

Transparantie is belangrijk voor ons. Soms zijn de opbrengsten toch hoger of lager dan vooraf aangegeven. Wij tonen u dan duidelijk aan waardoor het positieve of negatieve verschil is ontstaan. U blijft eigenaar van uw hardware totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

Wat is mijn oude hardware waard?

neem contact met ons op Bepaal de waarde
 • Op de harde schijven staat nog (bedrijfsgevoelige) data, wat gebeurt daarmee?

  Reuzado vernietigt al uw data gecertificeerd en veilig. Dit doen we met Blancco software, omdat deze software wereldwijd de standaard is voor datavernietiging. Reuzado is Blancco ITAD Gold Partner. Na datavernietiging met Blancco kan geen enkele technologie de data nog terughalen. Daarom wordt Blancco aanbevolen door de NATO en TUV. Nadat wij de data vernietigd hebben, ontvangt u per datadrager een certificaat. Zo weet u zeker dat de data met 100% zekerheid vernietigd is.

 • Wat zijn de voordelen van het verkopen van mijn oude hardware?

  Als u uw oude hardware verkoopt, dan ligt het niet meer in de weg. Bovendien levert het u ook nog wat op. De opbrengst kunt u vervolgens weer investeren in nieuwe apparatuur. Of u kunt de opbrengst gebruiken om een goed doel te steunen. Wij refurbishen uw oude hardware en geven het daarna een tweede leven. Zo wordt de levenscyclus van de hardware verlengd en dat is goed voor het milieu.

 • Wat zijn de kosten van datavernietiging?

  De prijs van datavernietiging bedraagt (vanaf) 4,50 euro per datadrager. Hierbij is het certificaat van Blancco inbegrepen.

 • Ik kan de hardware of datadragers zelf niet opslaan/vervoeren. Wat nu?

  Reuzado biedt diverse oplossingen voor het opslaan en vervoeren van uw hardware. Denk hierbij aan afgesloten rolcontainers en grote plastic bakken, maar ook kluizen voor kleine datadragers en afvoerbakken. Dit materiaal stellen we in bruikleen beschikbaar voor onze klanten. We bepalen graag samen met u wat de veiligste manier van opslaan en/of vervoeren voor uw bedrijf is. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Ik wil oude hardware laten afvoeren. Hoe kan ik dit doen?

  Klik hier

 • Onze klanten geven ons een 9.1!
 • 15 jaar ervaring
 • Milieuvriendelijk en transparant
 • Eigendomsvoorbehoud

Iets voor uw organisatie?

Deze bedrijven gingen u voor

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):