Terugblik op de beursvloer

Succesvolle match-making op de Haarlemse beursvloer van Bedrijf & Samenleving: Reuzado was natuurlijk van de partij.

Dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Reuzado hoog op de agenda staat is geen nieuws. Zo bieden wij al jaren vaste betrekkingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (en hebben hier ook speciale coaches en een PSO certificaat (https://lnkd.in/eY-rExUs) steunen diverse goede doelen) via IT-donatie en ook ons nieuwste project met Finn (https://lnkd.in/ejMzwmka) is een mooi voorbeeld. Het Haarlemse Bedrijf & Samenleving is voor Reuzado een belangrijke partner op dit vlak.

Bedrijf & Samenleving brengt mensen samen die elkaar in het dagelijks leven misschien niet zouden kennen. Dat doen zij door het organiseren van maatschappelijke projecten, waar de deelnemers elkaar ontmoeten en ondersteunen. Zodat zij elkaars werelden beter leren kennen en begrijpen.

De Haarlemse beursvloer (17e editie) werkt letterlijk als ‘de beurs’ met hoekmannen en notarissen, waar deelnemers elkaar opzoeken met vraag en aanbod en bij een match direct officieel als partners worden gelinkt.

Tijdens de laatste editie legde het team van Reuzado weer mooie contacten met organisaties die professionele IT-support nodig hebben. Dit kan zijn door middel van hardware maar ook software of ICT-services. De stichtingen presenteerden een duidelijke hulpvraag – en als deze aansloot bij de mogelijkheden binnen Reuzado ontstond er een match. Een match die wat ons betreft de potentie heeft uit te groeien tot een langdurige relatie.

Onze matches van de Haarlemse beursvloer 2023 zijn:

Het Vogelhospitaal
Sint Jacob
Stichting Koerdisch Koerdisch huis Haarlem
Stichting Somaliërs Haarlem & Omgeving (SSHO)

Heeft uw organisatie ook een hulpvraag, neem contact op met Bedrijf en Samenleving. Wie weet ontmoeten wij elkaar op de volgende Haarlemse Beursvloer!