• Icoon wereld - Reuzado Website

  Verantwoord ondernemen met circulaire ICT

  Hergebruik van hardware en grondstoffen vermindert de nadelige gevolgen voor het milieu.

 • Servie icoon Reuzado

  Refurbished door Reuzado

  Reuzado hergebruikt 95% van de binnenkomende ICT-apparatuur. We zorgen ervoor dat het niet van nieuw te onderscheiden is.

 • Like icoon Reuzado website

  Uitstekende garantie

  Standaard heeft onze hardware 1 tot 2 jaar garantie. Ook 'carry-in' en haal- en brengservice is mogelijk.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Kwaliteit op maat

  Een term als 'A-grade kwaliteit' is subjectief. Daarom nemen wij uw kwaliteitswensen met u door en passen de productie daar op aan.

Circulaire IT iets voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

De voordelen van circulaire IT bij Reuzado

Meer dan 15 jaar ervaring

Circulaire IT

Reuzado helpt u bij het integreren van circulaire IT in uw huidige omgeving. Dit betekent dat de grondstoffen uit apparatuur maximaal benut worden. Circulaire IT vergroot dus de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen en verkleint tegelijkertijd de waardevernietiging.

Refurbished

Reuzado hergebruikt 95% van de binnenkomende IT-apparatuur. We controleren alle apparatuur uitvoerig  op meerdere punten. Indien nodig wordt de hardware gerepareerd. Vervolgens wordt het uitvoerig schoongemaakt en opnieuw ingezet. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit bieden we ook opnieuw gespoten desktops en laptops. De kwaliteit is dan niet meer van nieuw te onderscheiden.

Garantie

Wij bieden standaard 1 jaar garantie op desktops en laptops. Op iPhones en iPads bieden wij 2 jaar hardware garantie. Wilt u de garantie uitbreiden? Dat kan ook. We bieden verschillende extra garantiepakketten: van het verhogen van 1 naar 2 jaar garantie tot ‘carry in’ en haal- en brengservice.

Kwaliteit

Op het gebied van refurbished IT is er veel verschillende kwaliteit. A-grade betekent niet voor iedereen hetzelfde, want de interpretatie van kwaliteit is subjectief. Bij Reuzado nemen we van te voren uw kwaliteitswensen met u door. Daar passen we de productie op aan. Ook maken we een een standaardisatie op uw gewenste kwaliteit. We zijn hierin flexibel, want we begrijpen dat niet elke organisatie gelijk is. Neem contact met ons op en stel volledig vrijblijvend uw vragen.

 • 15+ jaar ervaring
 • Milieubewust
 • Hergebruik grondstoffen
 • Besparing IT omgeving
 • Groot assortiment

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties