• Verantwoord ondernemen met circulaire IT

  Doordat hergebruik van hardware en grondstoffen, verminderen de nadelige gevolgen voor het milieu.

 • Refurbished door Reuzado

  Reuzado hergebruikt 95% van de binnenkomende IT-apparatuur en zorgt ervoor dat het niet van nieuw te onderscheiden is.

 • Uitstekende garantie

  Standaard heeft onze hardware 1 tot 2 jaar garantie. Ook 'carry-in' en haal- en brengservice is mogelijk.

 • Kwaliteit op maat

  Een term als 'A-grade kwaliteit' is subjectief. Wij nemen uw kwaliteitswensen met u door en passen de productie daar op aan.

Circulaire IT iets voor uw organisatie? Neem contact met ons op!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

De voordelen van circulaire IT bij Reuzado

Meer dan 15 jaar ervaring

Circulaire IT

Reuzado kan u helpen bij het integreren van circulaire IT in uw huidige omgeving. Circulaire IT houdt in dat de grondstoffen uit apparatuur maximaal benut worden. De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren.

Refurbished

Reuzado hergebruikt 95% van de binnenkomende IT-apparatuur. Bij Reuzado wordt alle apparatuur uitvoerig gecontroleerd op meerdere punten. Indien nodig wordt de hardware gerepareerd, vervolgens word het uitvoerig schoongemaakt en opnieuw ingezet. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit bieden wij ook opnieuw gespoten desktops en laptops aan waardoor de kwaliteit niet meer van nieuw te onderscheiden is.

Garantie

Wij bieden standaard 1 jaar garantie op desktops en laptops. Op iPhones en iPads bieden wij 2 jaar hardware garantie. Ook het uitbreiden van garantie is geen enkel probleem. We hebben verschillende extra garantiepakketten: van het verhogen van 1 naar 2 jaar garantie tot ‘carry in’ en haal- en brengservice.

Kwaliteit

Er is op het gebied van refurbished IT veel verschillende kwaliteit. A-grade betekent niet bij iedereen hetzelfde omdat de interpretatie van kwaliteit subjectief is. Bij Reuzado nemen wij van te voren uw kwaliteitswensen met u door en passen daar de productie op aan. Ook maken we een een standaardisatie op uw gewenste kwaliteit. Wij zijn hierin volledige flexibel omdat we begrijpen dat niet elke organisatie gelijk is. Neem contact met ons op en stel volledig vrijblijvend uw vragen.

 • 15+ jaar ervaring
 • Milieubewust
 • Hergebruik grondstoffen
 • Besparing IT omgeving
 • Groot assortiment

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

Onze referenties