Uw data gegarandeerd vernietigd

Data is tegenwoordig één van de waardevolste bezitten van een bedrijf. Reuzado behandelt uw data zeer zorgvuldig en garandeert 100% veilige en gecertificeerde datavernietiging.
 • Servie icoon Reuzado

  Gecertificeerd en gegarandeerd

  U ontvangt per datadrager een certificaat als bewijs en garantie dat alle data veilig vernietigd is.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  Op uw locatie of in ons warehouse

  Wanneer u niet wilt dat de data uw bedrijfsterrein verlaat, kunnen wij op uw locatie de data verwijderen.

 • Like icoon Reuzado website

  Alle type datadragers

  Reuzado kan data vernietigen van alle type datadragers. Denk aan notebooks, workstations, mobiele telefoons, servers, tablets, enzovoorts.

 • Servie icoon Reuzado

  Zowel fysieke als softwarematige vernietiging

  Reuzado kan uw datadragers ook fysiek vernietigen door ze te vermalen in een shredder. Ook dit is mogelijk op uw locatie.

Uw data veilig laten verwijderen? Neem contact met ons op!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Harde schijven-containers

Maximale dataveiligheid tijdens het verzamelen en opslaan van datadragers

 

 

Datadragers wilt u niet onbeheerd in een magazijn, opslag, voorraadkast of los in het bedrijfspand laten liggen. Om te zorgen dat mensen de datadragers niet kunnen stelen en datalekken te voorkomen, biedt Reuzado de shredderbak.

Deze stalen containers bieden maximale dataveiligheid door de beveiligde klep. Elke container krijgt een eigen slot met een unieke code en kan alleen geopend worden met een betonschaar. De sloten worden bij elke levering vernieuwd, eveneens als de staalkabels die worden gebruikt. Er volgt dan ook een strenge controle op de code van het slot voorafgaand aan het openen van de container. De datadragers kunnen in de bakken gedeponeerd worden via een gleuf aan de voorzijde. Handen passen niet door deze gleuf, zo kan niemand bij de datadragers komen.

De beveiligde containers zijn aan te vragen bij Reuzado en worden op de afgesproken dag en plaats geleverd. Door de wieltjes aan de onderzijde van de bak is hij gemakkelijk te verplaatsen en te positioneren op de gewenste plek in het gebouw. Zo hoeven de datadragers niet door het pand gedragen te worden, maar wordt de bak eenvoudig naar de gewenste locatie gerold.

Wanneer de container is gevuld, wordt deze opgehaald door een koerier. De bak wordt pas geopend bij aankomst in ons magazijn, waar vervolgens de datavernietiging direct van start gaat. Dit gaat onder strenge controle van een toezichthouder en de gespecialiseerde werknemers van Reuzado.

Aanvullende informatie en vragen

 • Hoe lang duurt het voordat de rapportages en certificaten van de datavernietiging worden verstuurd?

  Binnen twee weken nadat wij de goederen opgehaald of ontvangen hebben, ontvangt u de rapportages en certificaten.

 • Welke manier van data vernietigen is veiliger? Blancco of shredderen?

  Wanneer de data van een harde schijf verwijderd is met Blancco dan geeft dat 100% garantie dat de data ook echt vernietigd is. Bij het shredderen (versnipperen) van de harde schijf blijft de data op de minuscule stukjes schijf staan. In theorie kan deze data nog terug gehaald worden. Dit is echter zo’n tijdrovend en complex proces dat datavernietiging middels shredderen ook nagenoeg 100% gegarandeerd is.

 • Is het mogelijk om data te laten vernietigen van apparatuur en deze apparatuur daarna weer retour te ontvangen?

  Ja, dat is geen enkel probleem. Indien gewenst kunnen we na de datavernietiging de apparatuur opnieuw installeren met een operating system of uw image.

 • Is het een probleem als vooraf niet aangegeven kan worden om hoeveel datadragers het gaat?

  Nee dat is geen probleem. U ontvangt dan voordat we de rapportages en certificaten toesturen een inventarisatielijst van de door ons opgehaalde goederen.

 • Kan afgeschreven, niet-datadragende apparatuur ook meegegeven worden bij het ophalen van de apparatuur?

  Dat is mogelijk, we hebben dan wel een indicatie nodig van de hoeveelheid apparatuur. Dit in verband met de keuze van de vrachtwagen. Wij voeren de apparatuur dan af via onze milieustraat.

 • Gecertificeerde datavernietiging
 • Op locatie of in eigen warehouse
 • Softwarematige & fysieke vernietiging
 • Blancco ITAD Gold Partner

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties