Veilig en gecertificeerd datavernietiging op locatie

Van inzameling tot vernietiging, 100% veilig en gecertificeerd. Reuzado is gespecialiseerd in het dataveilig inzamelen (in afsluitbare emballage), vervoeren en vernietigen van al uw data. Milieuvriendelijk en volgens strenge veiligheidseisen. Dit is ook mogelijk op uw eigen locatie. Wij komen graag langs met onze shredderwagen.
 • Servie icoon Reuzado

  Gecertificeerd en gegarandeerd

  U ontvangt per datadrager een certificaat als bewijs en garantie dat alle data veilig vernietigd is.

 • Like icoon Reuzado website

  Certificaten

  Naast het bewaken van onze bedrijfsprocessen is continue verbetering een belangrijke bedrijfsdoelstelling. Wij beschikken momenteel over een gecertificeerd ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

 • Servie icoon Reuzado

  Flexibel en snel

  Wij komen op afspraak langs, wanneer u de datadragers verzameld heeft. De professionals zijn alleen mensen die bij Reuzado in dienst zijn. Zo garanderen we professionaliteit en deskundigheid.

 • Icoon Papieren Vliegtuig Reuzado

  DIN 66399 normering

  Reuzado werkt volgens de strenge DIN 66399 normen. Dit doen wij om een 100% veiligheidsgarantie te kunnen geven. De DIN normering is conform de EU-regulering.

Wilt u dat we langskomen? Laat het ons weten!

neem contact met ons op +31 (0)23 551 98 21

Het vernietigen van data is zowel mogelijk in ons beveiligde magazijn als op uw eigen bedrijfsterrein. Het transport van de datadragers kan voor sommige branches of bedrijven een te groot risico vormen. De vernietiging gebeurt dan in onze mobiele datavernietiger: een vrachtwagen waarin zich een shredder bevindt. Het is mogelijk om het proces bij te wonen en te zien hoe uw datadragers worden verpulverd tot onbruikbare snippers.

Voorafgaand aan het vernietigen van de datadragers worden de serienummers gescand. Naderhand ontvangt u een vernietigingsbewijs met de serienummers van de versnipperde hardware erop vermeld. Zo garanderen wij dat de vernietiging 100% veilig en volledig is.

 • Wij sturen onze eigen professionals
 • De datadragers worden onbruikbare snippers
 • Desgewenst onder uw toezicht
 • Geen risico op datalekken buiten het terrein

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

  Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


  Onze referenties