Reuzado ICT Services

HP Repair Authorized Service Delivery Partner.

Reuzado is sinds begin 2023 officiële HP Service Delivery Partner. Dit betekent dat het team van Reuzado voldoet aan alle eisen die HP stelt aan partijen die hardware storingen aan HP-apparaten oplossen. Door deze status als HP Service Delivery Partner zijn onze partners – IT-managers, resellers en channel partners – gegarandeerd van betrouwbare, betrokken en flexibele dienstverlening voor HP-hardware door ons eigen, vaste team van service engineers. Dit betekent: snelle, efficiënte support, geen (of minder lange) levertijden van onderdelen, altijd gegarandeerd officiële HP parts en gespecialiseerde engineers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij HP.

Ook bent u ervan verzekerd dat u met Reuzado als uw IT-service partner, kunt vertrouwen op de juiste, professionele service infrastructuur (D-atz portal [link naar pagina d-atz], diagnostische compliancy, onderdelen inventaris, hightech werkplaats etc.). Wij zijn als geautoriseerde HP-partner beoordeeld (én goedgekeurd!) op de kwaliteit en kwantiteit van onze dienstverlening. En we krijgen als geautoriseerde Service Delivery Partner bovendien vanuit HP voorrang bij gecompliceerde trajecten via een speciale, interne ‘service hotline’ van HP. Kortom, met Reuzado als Preferred Service Provider van HP bent u verzekerd van de allerbeste, lokale en betrokken IT-ondersteuning!

Aanvullende informatie en vragen

  • Hoe zorg ik er in de praktijk voor dat hulpvragen bij Reuzado terecht komen in plaats van bij HP Support?

    Dankzij onze unieke D-atz Lifecycle Management Tool komen hulpvragen en storingen van zowel medewerkers als IT-support direct bij ons terecht. Maar ook als er niet met D-atz wordt gewerkt kan HP ervoor zorgen dat Reuzado als Preferred Service Provider wordt gekoppeld – zelfs zonder extra kosten bij een actief HP Carepack of Contractual.

  • Waarom Reuzado in plaats van algemene HP Support?

    Snelheid, flexibiliteit en efficiëntie. Ons team kent uw organisatie en infrastructuur op de werkvloer en achter de schermen. Wij zijn sinds 2004 gespecialiseerd in IT-support en sindsdien een vertrouwde partner voor vele bedrijven. Als lokale partner hebben wij korte lijnen en snappen uw organisatie en behoeftes.En als HP Service Delivery Partner hebben wij bovendien alle kennis in huis van uw HP-hardware.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op!

    Voeg eventueel een bijlage toe (Word, PDF, Excel of JPG. Max 5mb):


    Onze opdrachtgevers